Kulturnatten på Green Room, 20% i hela butiken!

På lördag den 29/9 så är det dags för Kulturnatten i Norrköping. Här på Green Room kommer vi att ha extraöppet till kl 20.00 och dessutom erbjuda våra kunder 20 % rabatt i hela butiken under dagen och kvällen. En nyhet som vi gärna visar upp är fantastiska ljus som ser helt äkta ut men går på batteri. Perfekt om man har djur eller småbarn, verkligen värda att se. Vill du handla men inte släpa på påsarna så går det bra att lämna dom och hämta en annan dag och betala en deposition. Mycket välkomna in till Green Room på lördag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>