Bröllopsflorist!

bild 4Den här sommaren likt många andra har varit fylld av romantiska bröllop. Vi fick den stora äran att göra alla blommor till ett bröllop i Mauritzbergs slott i juni. Temat var rosa, vitt och violetta toner och här fick skaparglädjen verkligen komma fram. Under fliken dekorationer på denna länk  kan du hitta flera bilder från dukningen. Går du själv i giftastankar? Kom gärna in för att bläddra i våra pärmar eller kika här på hemsidan för inspiration och beställning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>